Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Aanbod fotografie workshops uitgebreid

Leer beter fotograferen. Leer fotograferen zoals ik het vak geleerd heb. Met de nodige theorie als basis in de rugzak, maar vooral door het doen. Leer dat fotografie vooral kijken is. Kijken en vooruitdenken. Je afvragen: wat wil ik? Hoe wil ik dat mijn foto (beeld) wordt. Welke sfeer moet het uitstralen. Of misschien wel: wel doel heeft mijn foto. Kortom, leer wat je allemaal kan met dit prachtige vak en beleef er een fantastische hobby aan.

Het maken van de inhoud heb ik met een grote glimlach gedaan. Keer op keer betrapte ik mijzelf op de lol die ik eigenlijk aan dit fantastische vak beleef. Ik vind het fantastisch dat ik aspecten van dit vak aan jullie als liefhebber mag overbrengen. Kijk hier eens naar  mijn workshop aanbod en laat mij je begeleiden en op weg helpen. Kenmerk van mijn workshops zijn “Hands-on”. Met andere woorden; alleen theorie waar het de praktijk ondersteund. Ik kijk uit naar je deelname, zodat ik mijn passie met je kan delen.

Aanbod workshops Eric Konings Fotografie

Comments are closed.