Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Balletstudio Free Photo Shoot

Al enige tijd geleden ontstond het idee om alle leden van Balletstudio Free uit Goes de mogelijkheid te bieden om speciale ballet/dans foto’s te laten maken in een ‘echte’ fotostudio.

EKF_FB-1-2Gewoon om een hele leuke herinnering voor later te hebben. Die mogelijkheid is er nu. Vanaf 19 maart 2016 organiseer ik in samenwerking met Balletstudio Free op zaterdagmiddagen de nu al legendarische ” Balletstudio Free Photo Shoot”

Ieder lid van balletstudio Free kan zich vooraf aanmelden om professioneel in mijn studio op de foto te gaan. In de fotoshoot wordt je begeleid door één van de dansdocenten van Free. Zij zorgen voor de juiste (dans)houdingen en begeleiden je bij de keuze van de kleding/make-up. De kleding mag je lenen van de balletstudio.

We starten voorlopig met één shoot in de maand. Per zaterdagmiddag kunnen maximaal 15 leden inschrijven. Je moet de gehele zaterdagmiddag beschikbaar zijn aangezien we je over middag moeten kunnen plannen. Zodra we een definitieve planning voor je hebben krijg je daar bericht van.

Er worden voor de shoot van ongeveer 15 minuten géén kosten berekend. Als de foto’s klaar zijn, ontvang je een persoonlijke inlogcode, waarmee je online de foto’s kan bekijken, fotoafdrukken en andere fotoproducten tegen betaling kunt bestellen. Zie hieronder een aantal foto’s die ik onlangs maakte.

De volgende middag is gepland;

Zaterdag 26 november van 13.00 tot 17. 00 uur 

balletboekje harmonica Eric Konings Fotografie Balletstudio FreeNaast fotoprints, canvasdoeken en foto’s achter acryl of op hout, is er ook een heel leuk harmonicaboekje met de zes leukste foto’s van de shoot verkrijgbaar of je kunt bidons, telefoonhoesjes en een gymtas met je leukste foto bestellen.

Dans je bij balletstudio Free en lijkt het je leuk om geheel vrijblijvend mee te doen? Schrijf je hieronder dan snel in. We kijken er naar uit!

Met vriendelijke groet,

Vera Sorber, Jikke van Loo en Eric Konings

This form does not existEKF_FB-1-6EKF_FB-11
EKF_FB-1-4
EKF_FB-1-13
EKF_FB-1 EKF_FB-4 EKF_FB-5 EKF_FB-6 EKF_FB-7 EKF_FB-9EKF_FB-3-2

Comments are closed.