Bruidsfotograaf Zeeland Bruidsfotografie | Eric Konings Fotografie

Bruidsfotograaf

Gaan jullie trouwen? Gefeliciteerd met het voornemen. Willen jullie een professioneel bruidsfotograaf uit Zeeland uitnodigen voor het vastleggen van één van je dierbaarste herinneringen? Willen jullie bruidsfotografie die spontaan, ongedwongen en stijlvol is? Dan lijkt het me heel leuk jullie binnenkort te ontmoeten!

Trouw je in het prachtige Zeeland? Wat is er dan relaxter dan je bruidsfotografie te laten maken door een bruidsfotograaf uit Zeeland. Plaatsen als Goes, Veere, Middelburg, Vlissingen, Zierikzee, Brouwershaven, Terneuzen en Axel ken ik van binnen en buiten en lenen zich perfect voor het maken van prachtige en stijlvolle en ontspannen bruidsfoto’s. Maar ook de uitgestrekte polder, het strand landschap en dorpjes als Wemeldinge, Kapelle, Nisse, Ellewoutsdijk, Veere, Domburg, Westkapelle, Oostkapelle, Wolphaartsdijk, Oud-Sabbinge, Burgh Haamstede en Renesse zijn een prachtig decor waarin jullie als bruidspaar zullen stralen!

Als je wat meer tijd hebt/neemt kunnen we vanuit Zeeland bijvoorbeeld ook prima in Antwerpen fotograferen. Je kan er ook voor kiezen om de sfeerfotografie en de fotografie van de plechtigheden gescheiden van elkaar te doen. De plechtigheden op de dag zelf en de sfeerfotografie op een andere dag/locatie ergens ervoor of erna. Ik ken de plekjes als geen ander. Het strand bijvoorbeeld. Het lijkt overal hetzelfde, maar dat is het niet. Ik ken de meest fotogenieke en romantische spots!

Ik werk uiteraard ook buiten Zeeland. Mijn werkterrein is onbegrensd. Als bruidsfotograaf werk ik in heel Nederland en, als jullie het willen, ver daarbuiten. Reserveer alvast je trouwdatum zonder enige verplichting en dan maken we eerst een geheel vrijblijvende kennismakingsafspraak. Ik kijk uit naar jullie verhaal. Tot snel!

AFSPRAAK MAKEN

Bruidsfotograaaf Kerk GoudaBruidsfotografie Bruidsfotograaf Zeeland Eric Konings Fotografie Bruidsfotograaf De bruid kussen Bruidsfotografie Bruidsfotograaf Zeeland Eric Konings Fotografie Bruidsfotografie Bruidsfotograaf Zeeland Eric Konings Fotografie Bruidsfotografie Bruidsfotograaf Zeeland Eric Konings Fotografie Bruidsfotografie Bruidsfotograaf Zeeland Eric Konings Fotografie Trouwboeket Zeeland

Comments are closed.