Bruidsfotograaf Zeeland

Zeeland is bij uitstek de provincie voor prachtige en sfeervolle bruidsfotografie Zeeland. De mooie stranden, de heerlijk rustige bossen, de duinen of de heidevelden in het najaar. Allemaal perfecte locaties voor stijlvolle bruidsfotografie. Gemaakt door een professioneel bruidsfotograaf Zeeland.

Bruidsfotograaf Zeeland Bruidsfotograaf ZeelandBruidsfotograaf Zeeland Bruidsfotograaf Zeeland Trouwfotograaf Zeeland

Maar ook de uitgestrekte polderlandschappen. De pittoreske dorpjes als Veere, Wolphaartsdijk, Nisse, Colijnsplaat, Kamperland, Wissekerke. En wat dacht je van steden als Goes, Middelburg en Vlissingen, wanneer je van wat meer stoere decors houdt. Daarbij ken ik als professioneel bruidsfotograaf Zeeland de perfecte binnenlocaties waar we kunnen fotograferen als het buiten wat minder goed weer is.

ZEEUWSE TROUWLOCATIES
Bruidsfotograaf Zeeland

Als bruidsfotograaf Zeeland ben ik natuurlijk te boeken in Zeeland. Trouwen jullie op landgoed Twistvliet in Vrouwenpolder, in de omgeving van Huys ter Schelde in Vlissingen of op Slot Moermond in Renesse? Of wat dacht je van een specifieke streek zoals op Noord Beveland, Walcheren, Zuid Beveland, Tholen en Zeeuws Vlaanderen. Of één van de prachtige strandlocaties bij Oostkapelle, Westkapelle, Zoutelande, Domburg, Vlissingen, Vrouwenpolder, Renesse, Burgh Haamstede of Westenschouwen? Ik ben er graag bij.

trouwfotograaf Zeeland
Top 10 trouwlocaties

Maar ook als jullie bijvoorbeeld in Noord-Brabant, Limburg en Zuid-Holland trouwen. En als jullie trouwen in 1 van de top 10 trouwlocaties van Nederland zoals Hoeve Landzicht, Kasteel De Hooge Vuursche, Kasteel Kerckebosch? Ik ben te boeken in heel Nederland en België.

Kennismaken?

We kunnen alvast vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen. Dat kan ook via Zoom of Skype. Daarbij zet ik jullie trouwdatum vast in optie totdat we elkaar gesproken hebben en een aanbiedingen hebt gehad. Jullie hebben dan altijd eerste keus. Het verplicht je tot niets! Wil je weten welke kant en klare pakketten ik als bruidsfotograaf in Zeeland lever? Kijk dan eens in mijn prijslijst.

Kennis maken?

Bruidsfotograaf Zeeland | Op meerdere dagen?

Je kunt er ook voor kiezen om de sfeerfotografie en de bruidsfotografie van de plechtigheden gescheiden van elkaar te doen. De plechtigheden op de dag zelf. De bruidsfotografie op een andere dag en locatie. Als bruidsfotograaf Zeeland ken ik de prachtige plekjes als geen ander. Het strand bijvoorbeeld. Dat lijkt overal hetzelfde, maar dat is het niet. Ik ken de meest fotogenieke en romantische spots en de tijden op de dag waarop we er het beste kunnen zijn.

Bruidsfotograaf Zeeland

Bruidsfotograaf Zeeland | Destination wedding

En we kunnen vanuit Zeeland bijvoorbeeld ook prima in Antwerpen, Brugge of Oostende fotograferen. En heb je zelf een locatie waar je dierbare herinneringen aan hebt? Bijvoorbeeld de locatie of (Europese) stad waar je ten huwelijk bent gevraagd. Of wanneer jullie gaan trouwen op een prachtige locatie in het buitenland. Denk aan hippe spots in Italië, Frankrijk of in Griekenland (ik weet mooie en betaalbare plekjes daar) Alles is bespreekbaar!

B ruidsfotograaf Zeeland | Werkwijze 

Voor de bruiloft

Om te kijken of het klikt en of ik als bruidsfotograaf Zeeland mijn bruidsfotografie en werkwijze bij jullie past, plannen we altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Jullie kunnen dan uitgebreid vertellen over jullie dagindeling en plannen, maar ook over de sfeer en stijl. We spreken duidelijk door welke momenten en personen je absoluut op de foto wilt hebben.

Wil je vooral het verhaal van de dag gefotografeerd hebben en bijvoorbeeld ook sfeerfoto’s, close-ups en details. Ik denk met jullie mee, geef tips, stel vragen. Daarna krijgen jullie een offerte op maat waarin ik een vaste prijs vermeld voor jullie bruidsfotografie. Geen verrassingen achteraf dus!

TIJDENS DE BRUILOFT

Op de trouwdag probeer ik niet op te vallen en ben ik als bruidsfotograaf Zeeland vaak vlak bij jullie in de buurt om alle speciale momenten vast te leggen. Het is ook geweldig om foto’s te maken wanneer jullie en je gasten lachen, lekker kletsen of wanneer de zakdoeken erbij worden gepakt.

Bij de sfeerfotografie zorg ik dat jullie ontspannen op de foto staan. Het is vaak het eerste moment op de dag dat je echt even samen bent en kunt genieten van elkaars aanwezigheid.

Trouwfotograaf zeelend
NA DE BRUILOFT

Na de bruiloft ga ik jullie foto’s selecteren en bewerken. Dit is voor mij als bruidsfotograaf uit Zeeland ook echt nagenieten en herinneringen ophalen! Het aantal foto’s varieert per bruiloft en heeft naast het aantal uren en aantal gasten ook te maken met bijvoorbeeld een mooie styling of details. Bij 6 uur bruidsfotografie mag je op minimaal 200 bewerkte foto’s rekenen. Ben ik er langer bij dan krijg je natuurlijk ook meer foto’s. Kijk eens in de prijslijst. Daar staan de aantallen per pakket.

Ik lever geen onbewerkte foto bestanden, maar naar mijn smaak bewerkte fotobestanden, die je in principe zo voor een album kunt gebruiken. Alle foto’s bewerk ik in kleur en een deel van de foto’s bewerk ik naar mijn eigen smaak in zwart-wit.

Jullie bruidsfoto’s en album

Daar is het natuurlijk allemaal om begonnen. Een fantastische indruk van jullie onvergetelijk dag. Digitaal gefotografeerd. Uitgezocht en sfeervol bewerkt en zorgvuldig opgeslagen in jullie persoonlijke digitale foto galerij die je met iedereen mag delen

Fotobestanden

Vanuit jullie galerij, kan je eenvoudig bestanden in hoge resolutie downloaden, zodat jullie zelf aan de slag kunnen met bijvoorbeeld nabestellingen voor familie of vrienden en wanddecoraties als een foto achter acryl, ingelijst of op aluminium.

Wil je dit liever niet zelf doen, dan kan je in de galerij ook direct foto’s bestellen in ieder formaat en in elke uitvoering. Uiteraard help ik jullie hier graag bij. Het is erg cool als jullie favoriete foto in echt mooie kwaliteit aan de wand hangt. Jullie galerij is na  ongeveer 4 tot 6 weken online beschikbaar. Direct na de bruiloft stuur ik jullie een leuke preview in een speciale app om te delen met je familie, vrienden en kennissen.

ALBUM NIET VERPLICHT

Hoewel ik als trouwfotograaf bruidsfotograaf Zeeland het liefst een album voor jullie maak, ben je niet verplicht om een album af te nemen. Zelf je album maken behoort (zonder extra kosten) natuurlijk tot de mogelijkheden. Veel foto-finishing bedrijven bieden hiervoor ruime mogelijkheden. De foto’s in jullie online galerij zijn perfect geschikt voor het maken van een digitaal fotoalbum.

Meedenken over het ontwerp

Wil je dat ik als trouwfotograaf jullie album maak, dan kan dat uiteraard. Hierbij bepaal je zelf hoe het eruit komt te zien. Immers, smaken verschillen. Mijn keuze hoeft niet die van jullie te zijn. Ik maak een eerste ontwerp en jullie geven vervolgens aan wat je anders zou willen. Simpeler kan het niet, toch? Oh ja, bij iedere reportage zonder luxe album zit altijd een leuk en lief mini album, zodat je toch nog iets tastbaars hebt.

Trouwfotograaf zeelend
Zelf samenstellen

Ik lever geen standaard albums bij mijn bruidsfotografie. De albums die ik als trouwfotograaf lever, zijn naar wens samen te stellen voor wat betreft kleuren, materialen en papiersoort. Tijdens ons gesprek kan ik je de albums met de verschillende vormen en materialen laten zien. De albums worden allemaal digitaal opgemaakt en geprint op echt fotografisch papier met de keuze uit verschillende oppervlakken. Wil je liever een standaard album? Ook dat kan natuurlijk.

OUDERBOEKJES

Je kunt bij het album ook kleine boekjes meegeleverd krijgen om cadeau te doen aan de ouders of andere dierbare. In de prijslijst zie je verschillende pakketten waar deze lieve boekjes in zitten. Ze zijn uiteraard ook los te bestellen.

bedankkaartjes

Uiteraard wil je iedereen passend bedanken die mede jullie huwelijksdag onvergetelijk hebben gemaakt. Een bedankkaartje met een foto als uitgangspunt is dan een prachtig middel. Ik kan er voor zorgen dat je bedankje dezelfde dag nog klaar is, zodat je het aan het einde van het feest aan je gasten mee kan geven

500+

BRUILOFTEN

150+

ALBUMS

30+

JAAR ERVARING

Kennismakingsgesprek

Dat is mijn verhaal. Niet meer en minder. Ik maak graag kennis met jullie. Vertel jullie verhaal! Maak een vrijblijvende en kosteloze afspraak. Tot snel!

  Prijslijst

  Vooraf moet ik als bruidsfotograaf in Zeeland wel zeggen dat een bruidsfotografie vrijwel altijd maatwerk is. Naast onderstaande kant en klaar pakketten is het natuurlijk ook mogelijk om jullie bruidsfotografie op maat samen te stellen. Ik bespreek jullie wensen graag tijdens een vrijblijvende kennismakingsgesprek.

  Maak een afspraak

  Paketten met mini album

  Helemaal kant en klaar! Zonder zorgen. Waarbij ik een minialbum voor jullie maak en je de foto’s in een persoonlijk online foto album gepresenteerd krijgt om te delen met je vrienden. Als je het album niet genoeg vindt kan je het uitbreiden of kiezen voor één van de luxe paketten.

  KLEIN

  € 1.595

  +MINI album
  Huwelijksfoto's Zeeland
  • Persoonlijk kennismakingsgesprek
  • 6 uur fotografie
  • 1 fotograaf (tweede mogelijk)
  • ongeveer 200+ bewerkte foto’s in kleur en zwart/wit
  • Preview om te delen met je familie en vrienden enkele dagen na de bruiloft
  • 20 uur bewerken en optimaliseren van de foto’s
  • Je foto’s gepresenteerd in en te downloaden in hoge resolutie uit je persoonlijke online fotoalbum
  • Luxe uitgevoerd mini-album 15 x 15 cm flat-lay – 8 pagina’s
  • Inclusief reiskosten binnen Zeeland
  • Vaste prijs. Geen onverwachte kosten!
  Ja ik wil

  MIDDEL

  € 1.795

  +MINI album
  Huwelijksliefde op het strand
  • Persoonlijk kennismakingsgesprek
  • 8 uur fotografie
  • 1 fotograaf (tweede mogelijk)
  • ongeveer 250+ bewerkte foto’s in kleur en zwart/wit
  • Preview om te delen met je familie en vrienden enkele dagen na de bruiloft
  • 24 uur bewerken en optimaliseren van de foto’s
  • Je foto’s gepresenteerd in en te downloaden in hoge resolutie uit je persoonlijke online fotoalbum
  • Luxe uitgevoerd mini-album 15 x 15 cm flat-lay – 10 pagina’s
  • Inclusief reiskosten binnen Zeeland
  • Vaste prijs. Geen onverwachte kosten!
  Ja ik wil

  GROOT

  € 1.995

  +MINI album
  Strandbruiloft Zeeland
  • Persoonlijk kennismakingsgesprek
  • 10 uur fotografie
  • 1 fotograaf (tweede mogelijk)
  • ongeveer 300+ bewerkte foto’s in kleur en zwart/wit
  • Preview om te delen met je familie en vrienden enkele dagen na de bruiloft
  • 28 uur bewerken en optimaliseren van de foto’s
  • Je foto’s gepresenteerd in en te downloaden in hoge resolutie uit je persoonlijke online fotoalbum
  • Luxe uitgevoerd mini-album 15 x 15 cm flat-lay – 12 pagina’s
  • Inclusief reiskosten binnen Zeeland
  • Vaste prijs. Geen onverwachte kosten!
  Ja ik wil

  UITGEBREID

  € 2.195

  +MINI album
  Bruid en bruidegom in de nevel Zeeland
  • Persoonlijk kennismakingsgesprek
  • 12 uur fotografie
  • 1 fotograaf (tweede mogelijk)
  • ongeveer 350+ bewerkte foto’s in kleur en zwart/wit
  • Preview om te delen met je familie en vrienden enkele dagen na de bruiloft
  • 32 uur bewerken en optimaliseren van de foto’s
  • Je foto’s gepresenteerd in en te downloaden in hoge resolutie uit je persoonlijke online fotoalbum
  • Luxe uitgevoerd mini-album 15 x 15 cm flat-lay – 14 pagina’s
  • Inclusief reiskosten binnen Zeeland
  • Vaste prijs. Geen onverwachte kosten!
  Ja ik wil

  Pre wedding shoot

  Voor een Pre Wedding Shoot gaan we een uur of anderhalf met elkaar op pad. De locatie bepaal je helemaal zelf. Ik weet er natuurlijk ook een aantal. Als het past is een uurtje voor zonsondergang perfect! Dat is een prachtig moment. Maar het kan ook op een ander moment van de dag. De prijs is inclusief minimaal de 5 mooiste geoptimaliseerde foto’s

  De digitale foto’s zijn drukwerk en website ready, zodat je ze eventueel voor je uitnodiging kunt gebruiken of of je eigen wedding website. Blijven we in de provincie Zeeland dan reken ik niets extra’s en kost deze shoot je € 295,- inclusief reiskosten en BTW. Boek je loveshoot in combinatie met één van mijn bruidsfotografie pakketten, dan krijg je 20% korting op de love shoot

  Paketten met luxe album

  Je krijgt krijg naast een super de luxe trouwalbum natuurlijk ook alle bewerkte en geoptimaliseerde foto’s bijgeleverd en online gepresenteerd in je persoonlijk online foto album om te delen met je vrienden. Ook voor de ouders lever ik 2 ouderboekje voor blijvende herinnering aan jullie dag. Van de fotobestanden kan je zonder problemen fotoprints, canvasdoeken en andere fotoproducten laten maken.

  KLEIN

  € 1.995

  + LUXE album
  + 2 OUDERboekjes
  Trouwfotograaf Zeeland
  • Persoonlijk kennismakingsgesprek
  • 6 uur fotografie
  • 1 fotograaf (tweede mogelijk)
  • ongeveer 200+ bewerkte foto’s in kleur en zwart/wit
  • Preview om te delen met je familie en vrienden enkele dagen na de bruiloft
  • 20 uur bewerken en optimaliseren van de foto’s
  • Je foto’s gepresenteerd in en te downloaden in hoge resolutie uit je persoonlijke online fotoalbum
  • Luxe-album 25 x 25 cm | flat-lay en 38 pagina’s
  • 2 ouderboekjes 10 x 10 cm met 10 pagina’s
  • Inclusief reiskosten binnen Zeeland
  • Vaste prijs. Geen onverwachte kosten!
  Ja ik wil

  MIDDEL

  € 2.195

  + LUXE album
  + 2 OUDERboekjes
  Zeegezicht trouwfoto's
  • Persoonlijk kennismakingsgesprek
  • 8 uur fotografie
  • 1 fotograaf (tweede mogelijk)
  • ongeveer 250+ bewerkte foto’s in kleur en zwart/wit
  • Preview om te delen met je familie en vrienden enkele dagen na de bruiloft
  • 24 uur bewerken en optimaliseren van de foto’s
  • Je foto’s gepresenteerd in en te downloaden in hoge resolutie uit je persoonlijke online fotoalbum
  • Luxe-album 25 x 25 cm | flat-lay en 42 pagina’s
  • 2 ouderboekjes 10 x 10 cm met 10 pagina’s
  • Inclusief reiskosten binnen Zeeland
  • Vaste prijs. Geen onverwachte kosten!
  Ja ik wil

  GROOT

  € 2.595

  + LUXE album
  + 2 OUDERboekjes
  Bruiloftsreportage Zeeland
  • Persoonlijk kennismakingsgesprek
  • 10 uur fotografie
  • 1 fotograaf (tweede mogelijk)
  • ongeveer 300+ bewerkte foto’s in kleur en zwart/wit
  • Preview om te delen met je familie en vrienden enkele dagen na de bruiloft
  • 28 uur bewerken en optimaliseren van de foto’s
  • Je foto’s gepresenteerd in en te downloaden in hoge resolutie uit je persoonlijke online fotoalbum
  • Luxe-album 25 x 25 cm | flat-lay en 48 pagina’s
  • 2 ouderboekjes 10 x 10 cm met 10 pagina’s
  • Inclusief reiskosten binnen Zeeland
  • Vaste prijs. Geen onverwachte kosten!
  Ja ik wil

  UITGEBREID

  € 2.995

  + LUXE album
  + 2 OUDERboekjes
  Romantische trouwreportage Zeeland
  • Persoonlijk kennismakingsgesprek
  • 12 uur fotografie
  • 1 fotograaf (tweede mogelijk)
  • ongeveer 350+ bewerkte foto’s in kleur en zwart/wit
  • Preview om te delen met je familie en vrienden enkele dagen na de bruiloft
  • 32 uur bewerken en optimaliseren van de foto’s
  • Je foto’s gepresenteerd in en te downloaden in hoge resolutie uit je persoonlijke online fotoalbum
  • Luxe-album 25 x 25 cm | flat-lay en 52 pagina’s
  • 2 ouderboekjes 10 x 10 cm met 10 pagina’s
  • Inclusief reiskosten binnen Zeeland
  • Vaste prijs. Geen onverwachte kosten!
  Ja ik wil