Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Bruidsfotografie

Trouw je in het prachtige Zeeland? Wat is er dan relaxter dan je bruidsfotografie te laten maken door een bruidsfotograaf uit Zeeland. Plaatsen als Goes, Middelburg, Vlissingen, Zierikzee, Brouwershaven, Terneuzen en Axel kent hij van binnen en buiten en lenen zich perfect voor het maken van prachtige en stijlvolle bruidsfoto’s

Maar ook de uitgestrekte polder, het strand landschap en dorpjes als Wemeldinge, Kapelle, Nisse, Ellewoutsdijk, Veere, Domburg, Westkapelle, Oostkapelle, Wolphaartsdijk, Oud-Sabbinge, Burgh Haamstede en Renesse zijn een prachtig decor waarin jullie als bruidspaar zullen stralen! Als je wat meer tijd hebt/neemt kunnen we vanuit Zeeland bijvoorbeeld ook prima in Antwerpen fotograferen. Je kan er ook voor kiezen om de sfeerfotografie en de fotografie van de plechtigheden gescheiden van elkaar te doen. De plechtigheden op de dag zelf en de sfeerfotografie op een andere dag/locatie ergens ervoor of erna. Ik ken de plekjes als geen ander. Het strand bijvoorbeeld. Het lijkt overal hetzelfde, maar dat is het niet. Ik ken de meest fotogenieke en romantische spots!

Destination Wedding

Heb je zelf een locatie waar je dierbare herinneringen aan hebt kan dat natuurlijk ook. Bijvoorbeeld de locatie of (Europese) stad waar je ten huwelijk bent gevraagd. Of wanneer jullie gaan trouwen op een prachtige locatie in het buitenland. Denk aan hippe spot in Italië, Frankrijk of zelfs Griekenland. Alles is bespreekbaar!

 • Voor de bruiloft

  Om te kijken of het klikt en of mijn bruidsfotografie en werkwijze jullie aanspreken, plannen we altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek.  Jullie kunnen dan uitgebreid vertellen over jullie dagindeling en plannen, maar ook over de sfeer en stijl. We spreken duidelijk door welke momenten en personen je absoluut op de foto wilt hebben. Wil je vooral het verhaal van de dag gefotografeerd hebben en bijvoorbeeld ook sfeerfoto’s, close-ups en details. Ik denk met jullie mee, geef tips, stel vragen zal jullie meerdere albums laten zien. Daarna krijgen jullie een offerte op maat.

  Tijdens de bruiloft

  Ik vind het belangrijk dat jullie je op je gemak voelen. Op de trouwdag probeer ik niet op te vallen, en ben ik vaak vlak bij jullie in de buurt, om alle speciale momenten vast te leggen. Ik vind het ook geweldig om foto’s te maken wanneer jullie en je gasten lachen, lekker kletsen of wanneer de zakdoeken erbij worden gepakt. Bij de fotoreportage met z’n tweeën zorg ik dat jullie ontspannen op de foto staan. Het is vaak het eerste moment op de dag dat je echt even samen bent, en kunt genieten van elkaars aanwezigheid.

  Na de bruiloft

  Na de bruiloft ga ik jullie foto’s selecteren en bewerken. Dit is voor mij ook echt nagenieten en herinneringen ophalen! Het aantal foto’s varieert per bruiloft en heeft naast het aantal uren en aantal gasten ook te maken met bijvoorbeeld een mooie styling of details. Bij een bruiloft van 6 uur mag je zeker rekenen op ongeveer 200 bewerkte foto’s. Ik lever geen onbewerkte foto bestanden, maar naar mijn eigen smaak bewerkte fotobestanden, die je in principe zo voor een album kunt gebruiken. Alle foto’s bewerk ik in kleur en een deel van de foto’s bewerk ik naar mijn eigen smaak in zwart-wit

  Jullie krijgen de bewerkte fotobestanden in hoge resolutie op een luxe usb stick, zodat jullie zelf ook aan de slag kunnen met bijvoorbeeld nabestellingen voor familie of vrienden, en wanddecoratie. Uiteraard help ik jullie hier ook graag bij. Het is erg gaaf als jullie favoriete foto in echt mooie kwaliteit aan de wand hangt!

  Ik weet hoe leuk het is om de foto’s van jullie geweldige dag snel te zien! Het is dan ook mijn streven om de usb stick binnen 4-6 weken te leveren. Ik ben zelf ook altijd enorm nieuwsgierig en zal altijd even een leuke preview sturen, welke je bijvoorbeeld op Facebook kunt delen met je familie, vrienden en kennissen.

 • Hoewel ik het liefst een album voor jullie maak, ben je natuurlijk niet verplicht om een album af te nemen. Zelf je album maken behoort (zonder extra kosten) natuurlijk tot de mogelijkheden. Veel foto-finishing bedrijven bieden hiervoor ruime mogelijkheden. Je krijgt standaard alle foto’s digitaal in hoge resolutie (geschikt voor fotoafdrukken en digitale fotoalbums) geleverd. Als optie kan je de foto’s ook op USB in een luxe box geleverd krijgen.

  Wil je dat ik jullie album maak, dan kan dat uiteraard. Hierbij bepaal je zelf hoe het eruit komt te zien. Immers, smaken verschillen. Mijn keuze hoeft niet die van jullie te zijn. Ik maak een eerste ontwerp en jullie geven vervolgens aan wat je anders zou willen. Simpeler kan het niet, toch?

  Album zelf samenstellen

  De albums zijn naar wens samen te stellen wat betreft kleuren, materialen en papiersoort. Tijdens ons gesprek kan ik je verschillende vormen en materialen laten zien. De albums worden allemaal digitaal opgemaakt en geprint op echt fotografisch papier met de keuze uit verschillende oppervlakken. Wil je liever een standaard album? Ook dat kan natuurlijk. Zie hieronder enkele voorbeelden.

 • Helemaal hot en de bruidswereld is een trend rijker, de Loveshoot. Een fotosessie die bedoeld is als een soort voorbereiding op de echte bruidsreportage met volop tips. Zo kunnen we elkaar wat beter leren kennen, maak je kennis met mijn werkwijze, kunnen jullie al wat poses leren en ben je een stuk relaxter tijdens de bruiloft. De foto’s kan je eventueel gebruiken voor jullie uitnodiging, jullie trouwblog, Facebook, het receptie “doek” en/of je trouwdagboek.

  Een loveshoot bestaat uit: een fotoreportage voor twee personen, twee uur fotografie op een mooie locatie de door mij geselecteerde beelden in hoge en lage resolutie geleverd per download. Voor het mooiste licht fotograferen tijdens de zogenaamde “golden hours”. Dat is binnen ongeveer 2 uur voor zonsondergang.

 • Natuurlijk wil je iedereen laten weten dat jullie gaan trouwen. Dat kan met een prachtig kaartje van de drukker. Maar dat kan bijvoorbeeld ook met een kaartje in de vorm van een portret van jullie (de foto’s van de loveshoot zijn hier uitermate geschikt voor). Gecombineerd met een kaartje van de drukker, in kleur of zwart/wit of beide. Of combineer het met het hierboven genoemde receptie “doek”, Een groot canvasdoek waar je je gasten op kan laten tekenen bij binnenkomst. Kortom, te veel om op te noemen “alles” is feitelijk mogelijk.

  Ouderboekjes en bedankkaartjes – Uiteraard wil je iedereen passend bedanken die mede jullie huwelijksdag onvergetelijk hebben gemaakt. Een bedankkaartje met een foto als uitgangspunt is dan een prachtig middel. Ik kan er voor zorgen dat je bedankje dezelfde dag nog klaar is, zodat je het aan het einde van het feest aan je gasten mee kan geven. Speciale ouder albums? Ook dat kan.

  Kortom: genoeg onderwerpen om te bespreken. Bel me eens een keer voor de mogelijkheden en laten we een afspraak maken.

 • Moet je echt ‘s ochtends vroeg al aanwezig zijn om te fotograferen?

  Ik hoef er natuurlijk niet bij te zijn als je wakker wordt, maar vaak is het fijn om op tijd te beginnen. Dis is hét moment voor mooie foto’s van de schoenen, de ring en de jurk. Na al je voorbereiding is het natuurlijk leuk om deze foto’s ook te hebben. Of je nu wel of geen album maakt. Het maakt het overzicht van de dag compleet.

  Wil je ‘s avonds ook komen fotograferen?

  Als jullie dat leuk vinden, kom ik zeker graag ook op jullie avondfeest fotograferen! Het is ook mogelijk dat ik bijvoorbeeld tot en met de openingsdans en het eerste uur van het feest fotografeer. Het is wel fijn als ik tussendoor even iets kan eten, en er bijvoorbeeld een simpele maaltijd geregeld is, dat fotografeert net iets fijner.

Alvast vrijblijvend je trouwdatum reserveren en een kennismakings afspraak inplannen? Klik op onderstaande button en vul formulier in. Een reservering/afspraak verplicht je uiteraard tot niets! Wil je weten welke kant en klare pakketten ik lever? Kijk eens in mijn prijslijst.

Comments are closed.