Bruidsfotografie in Zeeland stijlvol en spontaan | Eric Konings Fotografie

Bruidsfotografie in Zeeland

Trouw je in het prachtige Zeeland? Wat is er dan relaxter dan je bruidsfotografie in zeeland te laten maken door een bruidsfotograaf uit Zeeland. Plaatsen als Goes, Middelburg, Vlissingen, Zierikzee, Brouwershaven, Terneuzen en Axel kent hij van binnen en buiten en lenen zich perfect voor het maken van prachtige en stijlvolle bruidsfotografie in Zeeland.

Maar bruidsfotografie in Zeeland kan ook in de uitgestrekte polders, het strand landschap.  En dorpjes als Wemeldinge, Kapelle, Nisse, Ellewoutsdijk, Veere, Domburg, Westkapelle, Oostkapelle, Wolphaartsdijk, Oud-Sabbinge, Burgh Haamstede en Renesse zijn een prachtig decor waarin jullie als bruidspaar zullen stralen! Als je wat meer tijd hebt/neemt kunnen we vanuit Zeeland bijvoorbeeld ook prima in Antwerpen fotograferen.

Alvast vrijblijvend je trouwdatum reserveren voor bruidsfotografie in Zeeland en een kennismakingsafspraak inplannen? Klik op hieronder op “Kennismaken”. Een reservering/afspraak verplicht je uiteraard tot niets! Wil je weten welke kant en klare pakketten ik lever? Kijk dan eens in mijn prijslijst.

TROUWDATUM RESERVEREN| KENNISMAKEN | PORTFOLIO | PRIJSLIJST

Toch liever op meerdere dagen?

Je kan er ook voor kiezen om de sfeerfotografie van je bruidsfotografie in Zeeland en de fotografie van de plechtigheden gescheiden van elkaar te doen. De plechtigheden op de dag zelf en de sfeerfotografie op een andere dag/locatie ergens ervoor of erna. Ik ken de plekjes als geen ander. Het strand bijvoorbeeld. Het lijkt overal hetzelfde, maar dat is het niet. Ik ken de meest fotogenieke en romantische spots!

Destination Wedding

Heb je zelf een locatie waar je dierbare herinneringen aan hebt kan dat natuurlijk ook. Bijvoorbeeld de locatie of (Europese) stad waar je ten huwelijk bent gevraagd. Of wanneer jullie gaan trouwen op een prachtige locatie in het buitenland. Denk aan hippe spot in Italië, Frankrijk of zelfs Griekenland (ik weet mooie en betaalbare plekjes daar) Alles is bespreekbaar!

Werkwijze: voor de bruiloft

Om te kijken of het klikt en of mijn bruidsfotografie en werkwijze bij jullie past, plannen we altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Jullie kunnen dan uitgebreid vertellen over jullie dagindeling en plannen, maar ook over de sfeer en stijl. We spreken duidelijk door welke momenten en personen je absoluut op de foto wilt hebben. Wil je vooral het verhaal van de dag gefotografeerd hebben en bijvoorbeeld ook sfeerfoto’s, close-ups en details. Ik denk met jullie mee, geef tips, stel vragen. Daarna krijgen jullie een offerte op maat.

Werkwijze: tijdens de bruiloft

Op de trouwdag probeer ik niet op te vallen, en ben ik vaak vlak bij jullie in de buurt, om alle speciale momenten vast te leggen. Het is ook geweldig om foto’s te maken wanneer jullie en je gasten lachen, lekker kletsen of wanneer de zakdoeken erbij worden gepakt. Bij de sfeerfotografie zorg ik dat jullie ontspannen op de foto staan. Het is vaak het eerste moment op de dag dat je echt even samen bent, en kunt genieten van elkaars aanwezigheid.

Werkwijze: na de bruiloft

Na de bruiloft ga ik jullie foto’s selecteren en bewerken. Dit is voor mij ook echt nagenieten en herinneringen ophalen! Het aantal foto’s varieert per bruiloft en heeft naast het aantal uren en aantal gasten ook te maken met bijvoorbeeld een mooie styling of details. Bij 6 uur fotografie mag je ongeveer 200 bewerkte foto’s rekenen. Ik lever geen onbewerkte foto bestanden, maar naar mijn smaak bewerkte fotobestanden, die je in principe zo voor een album kunt gebruiken. Alle foto’s bewerk ik in kleur en een deel van de foto’s bewerk ik naar mijn eigen smaak in zwart-wit

Fotobestanden in hoge resolutie

Jullie krijgen de bewerkte fotobestanden in hoge resolutie op een luxe USB-stick, zodat jullie zelf ook aan de slag kunnen met bijvoorbeeld nabestellingen voor familie of vrienden, en wanddecoratie. Uiteraard help ik jullie hier ook graag bij. Het is erg cool als jullie favoriete foto in echt mooie kwaliteit aan de wand hangt. Ik lever de USB-stick binnen 4-6 weken af. Direct na de bruiloft stuur ik jullie een leuke preview, om te delen met je familie, vrienden en kennissen.

Album niet verplicht

Hoewel ik het liefst een album voor jullie maak, ben je natuurlijk niet verplicht om een album af te nemen. Zelf je album maken behoort (zonder extra kosten) natuurlijk tot de mogelijkheden. Veel foto-finishing bedrijven bieden hiervoor ruime mogelijkheden. Je krijgt standaard alle foto’s digitaal in hoge resolutie (geschikt voor fotoafdrukken en digitale fotoalbums) geleverd. Als optie kan  ik je de foto’s ook op USB-stick en een luxe box leveren.

Meedenken over het ontwerp

Wil je dat ik jullie album maak, dan kan dat uiteraard. Hierbij bepaal je zelf hoe het eruit komt te zien. Immers, smaken verschillen. Mijn keuze hoeft niet die van jullie te zijn. Ik maak een eerste ontwerp en jullie geven vervolgens aan wat je anders zou willen. Simpeler kan het niet, toch? Oh ja, bij iedere reportage zonder luxe album zit altijd een leuk en lief mini album, zodat je toch nog iets tastbaars hebt.

Album zelf samenstellen

De albums zijn naar wens samen te stellen wat betreft kleuren, materialen en papiersoort. Tijdens ons gesprek kan ik je verschillende vormen en materialen laten zien. De albums worden allemaal digitaal opgemaakt en geprint op echt fotografisch papier met de keuze uit verschillende oppervlakken. Wil je liever een standaard album? Ook dat kan natuurlijk. Kijk eens in mijn portfolio voor een aantal mogelijkheden.

Love-shoot

Helemaal hot en de bruidswereld is een trend rijker, de love-shoot. Een fotosessie die bedoeld is als een soort voorbereiding op de echte bruidsreportage met volop tips. Zo kunnen we elkaar wat beter leren kennen, maak je kennis met mijn werkwijze, kunnen jullie al wat poses leren en ben je een stuk relaxter tijdens de bruiloft. De foto’s kan je eventueel gebruiken voor jullie uitnodiging, jullie trouwblog, Facebook, het receptie “doek” en/of je trouwdagboek.

Kaartjes en bedankjes

Natuurlijk wil je iedereen laten weten dat jullie gaan trouwen. Dat kan met een prachtig kaartje van de drukker. Maar dat kan bijvoorbeeld ook met een kaartje in de vorm van een portret van jullie (de foto’s van de love-shoot zijn hier uitermate geschikt voor). Gecombineerd met een kaartje van de drukker, in kleur of zwart/wit of beide. Of combineer het met het hierboven genoemde receptie “doek”, Een groot canvasdoek waar je je gasten op kan laten tekenen bij binnenkomst. Kortom, te veel om op te noemen “alles” is feitelijk mogelijk.

Ouderboekjes en bedankkaartjes – Uiteraard wil je iedereen passend bedanken die mede jullie huwelijksdag onvergetelijk hebben gemaakt. Een bedankkaartje met een foto als uitgangspunt is dan een prachtig middel. Ik kan er voor zorgen dat je bedankje dezelfde dag nog klaar is, zodat je het aan het einde van het feest aan je gasten mee kan geven. Speciale ouder albums? Ook dat kan.

Kortom: genoeg onderwerpen om te bespreken. Bel me eens een keer voor de mogelijkheden en laten we een afspraak maken.

Veelgestelde vragen

Moet je echt ‘s ochtends vroeg al aanwezig zijn om te fotograferen?

Het is fijn om op tijd te beginnen. Dit is hét moment voor mooie foto’s van de schoenen, de ring en de jurk. Na al je voorbereidingen is het natuurlijk leuk om deze foto’s ook te hebben. Of je nu wel of geen album maakt. Het maakt het overzicht van de dag compleet.

Wil je ‘s avonds ook komen fotograferen?

Ik kom graag s’avonds op jullie feest fotograferen! Het is ook mogelijk dat ik bijvoorbeeld tot en met de openingsdans en het eerste uur van het feest fotografeer

Comments are closed.