Bruidsfotografie Trouwfotograaf Buidsfotograaf Zeeland | Eric Konings Fotografie

Contact

Eric Konings Fotografie

Studio

Lepelstraat 5
4471 AW Wolphaartsdijk (Goes)
Zeeland

KVK Middelburg – 64967433
BTW NR – NL855925826B01

 LinkedIn | Twitter | Facebook | Instagram

M informatie@erickonings.nl

Je kunt me altijd bellen. Als ik niet opneem, ben ik meestal aan het fotograferen. Spreek dan iets in dan bel ik je zo snel als mogelijk terug. Onderstaand formulier in vullen is vaak het meest efficiënt.

Telefonisch bereikbaar van

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.
Zondag ben ik telefonisch niet bereikbaar.
Studio op afspraak

T +31 6-14464910

1 Step 1
Informatie aanvragen

Je ontvangt zo een bevestigingsmail op bovenstaand email adres! Controleer de spelling. Niets ontvangen? Check je spambox!

Wanneer je op verzenden klikt ga je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden. Eric Konings Fotografie respecteert uw privacy.

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes en leuke aanbiedingen? Schrijf je dan hier in voor mijn nieuwsbrief. Je maakt tevens één keer per jaar kans om een gratis (familie) portretshoot van t.w.v € 200,- te winnen.

Stage lopen

Ik heb het vak tijdens en na mijn studie aan de School voor Fotografie ook voor een groot deel in de praktijk geleerd. Naast theorie is een praktijkopleiding in mijn beleving net zo belangrijk. Om die reden zijn wij een erkend SBB leerbedrijf geworden.

Gewoon omdat we het belangrijk en leuk vinden om onze kennis over te dragen. We willen je graag alle facetten van dit mooie vak bijbrengen.

Wil je bij ons een beroeps stage lopen? Neem dan een keertje contact met ons op. We houden natuurlijk eerst een vrijblijvende kennismakingsgesprek, waarin we samen kijken of wij als bedrijf goed bij je passen. Tot snel!

Comments are closed.