Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Contact

Eric Konings Fotografie

Studio

Lepelstraat 5

4471 AW Goes (Wolphaartsdijk)
Zeeland

KVK Middelburg – 64967433
BTW NR – NL855925826B01
eric@erickoningsfotografie.nl

Volg me ook op LinkedInTwitter en Facebook

Je kunt me altijd bellen. Als ik niet opneem, ben ik meestal aan het fotograferen. Spreek dan iets in dan bel ik je zo snel als mogelijk terug. Onderstaand formulier in vullen is vaak het meest efficiënt.

Telefonisch bereikbaar van

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.
Zondag ben ik telefonisch niet bereikbaar.
Studio op afspraak

T +31 6-14464910

Wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes en leuke aanbiedingen? Schrijf je dan hier in voor mijn nieuwsbrief. Je maakt tevens één keer per jaar kans om een gratis (familie) portretshoot van t.w.v € 200,- te winnen.

Stage lopen

Ik heb het vak ook voor een groot deel in de praktijk geleerd. Naast theorie is een praktijkopleiding in mijn beleving net zo belangrijk. Om die reden zijn wij een erkend SBB leerbedrijf geworden.

Gewoon omdat we het leuk vinden om onze kennis over te dragen. We willen je graag alle facetten van dit mooie vak bijbrengen.

Wil je bij ons stage lopen? Neem dan een keertje contact met ons op. We houden natuurlijk eerst een vrijblijvende kennismakingsgesprek, waarin we samen kijken of wij als bedrijf goed bij je passen. Tot snel!

[[[["field7","contains","@"]],[["show_fields","field25"]],"and"],[[["field7","contains_not","@"]],[["hide_fields","field25"]],"and"]]
1 Step 1
Informatie aanvragen

Je ontvangt zo een bevestigingsmail op bovenstaand email adres! Controleer de spelling. Niets ontvangen? Check je spambox!

Wanneer je op verzenden klikt ga je akkoord met ons privacybeleid en algemene voorwaarden. Eric Konings Fotografie respecteert uw privacy.
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

 

 

Comments are closed.