Corona protocol

We zijn aangesloten bij branchevereniging DuPho. Zij hebben in overleg met het ministerie van volksgezondheid een protocol voor onze sector opgesteld. Dat kan je hier lezen. Voor de fotoshoots in mijn studio gelden in het algemeen de volgende specifieke voorwaarden – lees ze goed door, hou er rekening mee en neem indien noodzakelijk je verantwoordelijkheid.

STUDIO OP AFSPRAAK OPEN

De studio is van 10.00 t/m 20.00 uur open. We kunnen in de studio uitsluitend shoots plannen binnen de genoemde openingstijden. Dat geldt voor alle typen studio shoots

Shoots kunnen momenteel met maximaal 9 personen ouder dan 13 jaar. Daarbij is de afstand van 1,5 meter niet verplicht tussen gezinsleden. Tijdens je bezoek houden we wel rekening met onderstaande hygiëneregels

Locatie ShootS

Alle shoots op locatie kunnen doorgaan als we rekening houden met de daarvoor geldende regels in de openbare ruimte, zoals opgesteld door het RIVM.

HYGIËNEREGELS in de studio

1. Je komt op tijd. Er is geen mogelijkheid om binnen te wachten
2. Je vertoont géén ziekteverschijnselen in relatie tot het corona-virus, zoals aangegeven in de richtlijnen van het RIVM.
3. Ben je ziek dan annuleer je de afspraak. Er wordt geen geld teruggegeven, maar we maken een nieuwe afspraak.
4. We geven elkaar geen hand bij binnenkomst en vertrek en wassen bij binnenkomst onze handen (er is hygiënische gel aanwezig).
5. Er is geen mogelijkheid om gebruik van het toilet te maken.
6. Als je kinderen op de foto gaan, dan mag er slechts 1 ouder/oma/opa mee als begeleider