Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Bedrijfsfotografie – Delta Marina

De afgelopen zomer en najaar heb ik gewerkt aan de bedrijfsfotografie voor de grootste jachthaven aan het Veerse Meer: Delta Marina.  Prachtig gelegen in Kortgene (Zeeland). Delta Marina heeft zo’n 700 vaste ligplaatsen alle voorzien van water en elektra en een ruime passantenhaven.

Ik was verbaasd over de veelzijdigheid van dit bedrijf. Naast het aanbieden van ligplaatsen voor pleziervaartuigen is er een volledig service pakket voor de watersporter.

Alle denkbare faciliteiten zijn voorhanden, zoals een reparatie- en onderhoudswerf, een watersportwinkel, een restaurant en een (eet)café, een jachtmakelaardij, botenverhuur, brandstoffen (tank station), gratis WIFI, en speeltuinen voor de jongsten aan boord.

Men beschikt zelfs over een grote kraan waarmee de boten voor onderhoud uit het water getild kunnen worden. Zie hieronder een deel van de foto’s.

Comments are closed.