Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Dikke buik foto | Ellen en Bart

Een week of drie voordat zoon Jens geboren wed kreeg ik een mailtje van Ellen. Of ik ook een dikke buik foto bij hun thuis kon maken. Natuurlijk kon ik dat. Ik was wel verrast en had het niet verwacht dat ze zwagner waren. Over vier weken was Ellen uitgerekend en haast was dus geboden. Direct de week erop ben ik gegaan. Ik heb bij hun thuis een kleine mobiele studio gebouwd en in een relaxte sfeer heb de foto’s gemaakt. ZIe hieronder het resultaat. Ellen en Bart enorm bedankt voor de uitnodiging en veel geluk met zoon Jens3030N COLLAGE _EKF3159-bewerkt-bewerkt-bewerkt-2-bewerkt _EKF3168-bewerkt-bewerkt-2

Comments are closed.