Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Eerste workshop groot succes

Ik ben een heel blij mens. Afgelopen zaterdag 11 januari heb ik de eerste dag gehad van de workshop Portretfotografie met bestaand licht. En het was een super dag. Vooral omdat alle deelnemers een fantastische dag gehad hebben en mij vertelde die handigheidjes geleerd te hebben waar naar ze op zoek waren.  Hier enkele reacties: “Een rustige, begrijpelijke manier van uitleggen, Veel praktijk, Leuke sfeer,  De mix theorie en praktijk was perfect, Fijn om zelf leuk bezig te zijn, de uitleg is duidelijk en direct toe te passen in de praktijk”

Fotograferen van mensen bij bestaand licht is op zich een best uitdagende opdracht. Ik was echt verbaast hoe snel men deze techniek op pikte. Ik kijk nu al enorm uit naar de praktijk dag  in de Timmerfabriek in Vlissingen en ben ook vooral nieuwsgierig naar de resultaten.

Wil je dit ook meemaken? Schijf je dan snel in voor de tweede workshop portretfotografie  (start 8 februari 2014) of 1 van de andere workshops. Kijk hier eens voor de mogelijkheden.Fotografie Workshops Zeeland | Eric Konings Fotografie EKF_FB-8 EKF_FB-7

Comments are closed.