Familieportret shoots studio locatie in Zeeland | Eric Konings Fotografie

Familieportret shoots

Portretten van jezelf, je eigen gezin, alleen de kinderen of de hele familie ? Of omdat het traditie is. Familieportret shoots voor je ouders ter gelegenheid van hun zoveel jarig huwelijk of voor een heel speciale gelegenheid? Maar ook met de gehele vriendinnen of vrienden groep. Of gezellig met z’n tweeën op een speciale locatie die voor jullie heel dierbaar is. Familie portretten van mensen zoals ze zijn in al hun schoonheid en spontaniteit. Familieportret shoots op locatie in de prachtige Zeeuwse natuur of in mijn studio. Familieportretten op strand in Zeeland tijdens je vakantie of de jaarlijkse familiedag.

Voor alle familieportretten in de studio of familieportretten op strand in Zeeland geldt dat ik naast het gezamenlijke groepsportret ook iedere gewenste andere combinatie fotografeer. Ook de kleinkinderen samen met oma en opa, Alle broers en zussen, ieder gezin apart? Het kan allemaal. We nemen er ruim de tijd voor. Ik fotografeer desgewenst in verschillende samenstellingen. De beschikbare tijd is hierbij de leidraad. Wil je het anders aanpakken: dat kan uiteraard ook. Ik pas het graag aan je persoonlijke wensen aan.

Back-up afspraak

We bespreken je wensen vooraf, zodat we samen heel goed weten wat we willen. Maar ook wat niet. Op locatie is het tijdstip van fotograferen erg belangrijk. En niet te vergeten het weer. Daarom mag je bij mij altijd een tweede back-up afspraak vastleggen. Dat kost niets extra’s.

Uitvoering

De door mij geselecteerde en geoptimaliseerde foto’s van de familieportretshoot kan je online bekijken en zijn leverbaar in oneindig veel uitvoeringen. Wil je in plaats van een canvas doek een ingelijste foto? Geen probleem. Alle moderne fotoproducten, zoals foto’s op hout, acryl en aluminium zijn online te selecteren en worden in professionele kwaliteit geleverd. Ook hoge kwaliteit digitale fotobestanden of complete digitale pakketten behoort tot de mogelijkheden.

Boeken

Wil je vooraf nog informatie? Mail of bel me dan. Als je al wilt boeken, gaat dat heel eenvoudig. Ik heb een speciale boekingssite – www.boekjeshoot.nl waarop je ook alle prijsinformatie vindt. Tot snel!

PRIJSLIJST | SHOOT BOEKEN | PORTFOLIO

 

Comments are closed.