Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Fotowebwinkel

 • Beste klant,

  Nogmaals bedankt dat ik u en uw familie heb mogen fotograferen en welkom in mijn fotowebwinkel.

  Na de shoot heeft u een inlogcode en een wachtwoord ontvangen. Daarmee kunt u inloggen in de webwinkel hieronder en uw foto’s bekijken. Heeft u alleen een wachtwoord en geen code, stuur me dan even een mailtje.

  Naast de normale fotoafdrukken (vanaf formaat 13×18 cm – rechthoekig of 13×13 cm – vierkant) zijn er ook complete wanddecoratie producten te bestellen zoals op PVC geplakte en gelamineerde foto’s (bedoeld om in te lijsten – al of niet met fotolijst), canvasdoeken, foto op acryl, foto op hout en aluminium, enz.

  Met deze producten presenteert u de foto’s op een prachtige en stijlvolle manier. Staat uw gewenste product er niet bij, u wilt uw foto’s op een andere wijze presenteren of u heeft andere vragen? Bel of mail me dan even.

  De in de webwinkel genoemde prijzen zijn per stuk en inclusief BTW. Exclusief verzend, verpakkings en verwerkingskosten. Prijswijzigingen voorbehouden. Andere formaten, uitvoeringen en aantallen op aanvraag.

 • U heeft zelf een lijst en wilt een foto zelf inlijsten, kiest u onder Wanddecoratie het product Foto (formaat) op carboboard + laminaat. De foto wordt dan op een plaatje PVC geplakt waardoor hij altijd vlak blijft in de lijst. De beeldzijde wordt voorzien van een beschermingsfolie (laminaat) waardoor hij niet kan beschadigen en je hem eenvoudig kan schoonmaken.

  Op die manier kunt u de foto op een professionele manier inlijsten zonder glas. In het geval u hem toch achter glas wilt inlijsten, kan dat ook op deze manier. Ik raad u aan de foto altijd op te laten plakken. Daardoor kan hij niet gaan bobbelen of kromtrekken. Heeft u geen lijst(profiel), kom dan eens kijken naar mijn assortiment met lijstprofielen. Ik heb ze in mijn studio in iedere stijl, maat en uitvoering.

  Wanneer u dit product bestelt, neem ik altijd contact met u op om de manier van inlijsten te bespreken. Als u de foto wilt inlijsten in combinatie met een passe-partout kunt u voordat u besteld het beste even bellen of mailen. Ik help u daar graag bij. Het inlijsten in combinatie met een passe-partout, is niet in de webwinkel te bestellen. Dat moet u even apart vermelden.

 • Er kan erg veel. Ook grotere formaten op canvas, aluminium dibond, acryl of hout zijn mogelijk.  Zie volgend tabblad. Wilt u een speciale bewerkingen op de foto’s uit laten voeren? Bel me dan even. We kijken samen wat mogelijk is.

  Pearl, Glans en Mat

  Er zijn meerdere papier oppervlakken leverbaar. Pearl is een oppervlak wat je de foto een super briljante uitstraling geeft. Het heeft een glanzend oppervlak. Door de wisselwerking van transparantie, breking en interferenties van het licht in de reflecterende laag ontstaat er een zilverachtig schijnend effect.

  Een glanzend oppervlak is het glanzende papier wat u waarschijnlijk gewend bent als u uw eigen foto’s wel eens glanzend heeft laten afdrukken.

  Het matte oppervlak heeft totaal geen glans en reflecteert niet en is ideaal wanneer u de foto’s achter glas in wilt lijsten.

 • Canvas wordt opgespannen op een beukenhouten frame. Beukenhout heeft de eigenschap dat het niet of nauwelijks krom trekt. Daardoor blijft uw canvasdoek jaren mooi. De foto wordt haarscherp afgedrukt met super briljante kleuren. Het can­vasdoek be­staat uit 100% katoen. Ze zijn zonder bescherming met een vochtige doek af te nemen.

 • Hierbij wordt de foto met de beeldzijde op een heldere Acryl (perspex) plaat geplakt. Voor de stevigheid wordt de achterzijde voorzien een dibond plaat. Dit is een zeer hoogwaardige manier van presenteren en geeft een super strakke/moderne uitstraling en briljante kleuren.

  Het product wordt standaard geleverd met een ophangset en kunststof afstandhouders welke aan de achterzijde gemonteerd zijn.

Comments are closed.