fbpx

Inhalen schoolfotografie

Schoolfotografie Portretfotografie ZeealandIs uw kind niet op de schoolfoto geweest, dan probeer ik dat altijd in één van de dagen dat ik op school ben op te lossen. Als dat niet lukt kunt u een afspraak maken voor een gratis “vijf minuten” fotoshoot in mijn studio in Wolphaartsdijk.

In het geval er een groepsfoto nieuwe stijl gemaakt is, is het zelfs mogelijk uw kind(eren) daar aan toe te voegen, zodat u ook de groepsfoto’s niet hoeft te missen. Bij een klassieke groepsfoto is dat helaas niet mogelijk. Wilt u graag met een foto samen met broers en zussen van thuis en is dat op school niet gelukt, dan bent u ook van harte welkom.

De gemaakte foto’s zijn daarna normaal on-line te bekijken en te bestellen. U ontvangt hiervoor de inloggegevens via school. U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen, zodat we u op de lijst kunnen zetten.

De vijf minuten shoot

Aan de shoot zijn verder géén kosten verbonden en voor alle duidelijkheid: ze duren maximaal 5 minuten en gaan door bij minimaal 5 aanmeldingen, die direct na elkaar gefotografeerd kunnen worden. Ze worden niet in overleg met de deelnemers gepland. Bent u er op dat specifieke moment, dan doet u mee.

Komt het toch niet uit

Komt het voor u op dat moment niet uit, dan kunt u eventueel wachten op de volgende inhaal sessie of een afspraak maken in mijn studio op een tijdstip wat voor u wel uitkomt.

[[[["field5","contains","@"]],[["show_fields","field23"]],"and"],[[["field5","contains_not","@"]],[["hide_fields","field23"]],"and"]]
1 Step 1

Je eigen gegevens

Je ontvangt een bevestigingsmail op bovenstaand email adres! Controleer de spelling van je e-mail adres. Niets ontvangen? Check je spambox!

Wanneer je op verzenden klikt ga je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden. Eric Konings Fotografie respecteert uw privacy.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

 

Comments are closed.