fbpx

Fotoshoots in mijn studio en het COVID-19 virus

In verband met de huidige richtlijnen van het RIVM omtrent het corona-virus (COVID-19), het belang van ieders gezondheid en om de verspreiding van het virus te bestrijden, wil ik u informeren hoe wij als fotostudio hier mee omgaan. Voor de fotoshoots in mijn studio gelden in het algemeen de volgende specifieke voorwaarden – lees ze goed door en hou er rekening mee!

 • Je bent welkom met maximaal 6 personen. Meer personen kan ik niet kwijt in relatie tot de 1,5 meter regeling;
 • Je vertoont géén ziekteverschijnselen in relatie tot het corona-virus, zoals aangegeven in de richtlijnen van het RIVM.
 • Ben je ziek dan annuleer je de afspraak en maken we een andere afspraak. Ik dat geval wordt er geen geld teruggegeven.
 • We geven elkaar geen hand bij binnenkomst en vertrek
 • Jassen en andere accessoires blijven in de auto achter
 • We wassen bij binnenkomst onze handen (er is hygiënische gel aanwezig);
 • Alleen personen uit 1 gezin mogen tezamen op de foto;
 • ​Als je kinderen op de foto gaan, dan mag er slechts 1 ouder/oma/opa mee als begeleider
 • Je komt op tijd. Er is geen mogelijkheid om binnen te wachten;
 • Bij het maken van een groepsopstelling geef ik aanwijzingen van achter mijn camera waarbij ik de 1,5 meter regel in acht neem;
 • Na afloop van de shoot wassen we goed de handen (er is hygiënische gel aanwezig);
 • U kunt géén gebruik maken van het toilet. Hou daar vooraf rekening mee!​

Tenslotte: voor locaties shoots gelden over het algemeen de RIVM richtlijnen. In het geval ik zelf ziek ben of ziekteverschijnselen vertoon in relatie tot het corona-virus, worden alle shoots per direct afgezegd en in overleg met u naar een andere datum verzet.

In het geval u twijfelt neem dan altijd even contact met me op.

Let’s fight Corona together!

Met vriendelijke groet,

Eric Konings

Comments are closed.