Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Mijn vijfde jaar…

1 november 2010 startte ik mijn eigen full-time fotografie bedrijf. Daarom staat 2015 voor mij in het teken van mijn eerste lustrum. Vier jaar bruidsfotografie, portretfotografie, schoolfotografie, studiofotografie en bedrijfsfotografie. En vier jaar ondernemerschap. Een prachtige en periode waarin ik heel veel mensen en kinderen heb ontmoet en voor mijn camera heb gehad.

Bedankt allemaal dat ik u mocht vastleggen. Dat ik bij mocht dragen aan een tastbare herinnering uit uw leven of aan de promotie van uw product of bedrijf.

Houdt mijn website en Facebook in de laatste drie maanden van 2015 extra in het oog. Bij deze mijlpaal horen natuurlijk cadeautjes! Laat 2015 een prachtig jaar worden. Met veel voorspoed en in een blakende gezondheid. Proost!EKF_FB-1-13

Comments are closed.