fbpx

Photowalks 2020

In 2020 organiseer ik meerdere Photowalks. Wat is een Photowalk. Een Photowalk is een gezellige hands-on fotografie workshops, waarbij we al wandelend verschillende onderwerpen voor onze lens krijgen. Ons decor is de prachtige natuur, kust, steden en dorpen van Zeeland. Tijdens een Photowalk ga je samen met andere foto-enthousiasten op een buitenlocatie fotograferen. We leren van elkaar om te kijken naar licht en compositie en je krijgt kleine opdrachten. Techniek komt ook aan de orde, maar eigenlijk alleen in relatie tot creativiteit.

Workshop en photowalk kalender 2020

Neem een kijkje in de kalender voor het aanbod en beschikbaarheid

Voor wie?

Voor iedereen die het leuk vindt om te fotograferen en die graag meer wil dan alleen op de automaat fotograferen. Als je geen zin hebt in eindeloos lange theorie verhalen, maar graag “hands-on” leert. En wanneer je het leuk vindt om al wandelend bezig te zijn in de buitenlucht. De Photowalks zijn laagdrempelig en vooral bedoeld om in een gezellig sfeer van elkaar te leren onder het motto “Al doende leert men”. Een Photowalk duurt ongeveer 2.5 tot 3 uur. We nemen ook de tijd om onder het genot van en kopje koffie/thee naar elkaars werk te kijken. De groepen zijn niet al te groot, zodat ik tijd voor jullie allemaal heb. Maximaal 12 personen.

Er zijn geen camera eisen. Liefst wel digitaal omdat dat makkelijk is om dingen uit te leggen en het resultaat snel te kunnen beoordelen. Als je twijfelt of je apparatuur geschikt is? Bel of mail me dan even, dan kijken we samen even.

Aanmelden en kosten

Je kunt je hieronder inschrijven/aanmelden. De kosten van een Photowalk zijn € 29,50 per persoon inclusief een kopje koffie of thee en gaan door vanaf 6 deelnemers

This form does not exist

Comments are closed.