fbpx

Zakelijke profielfoto

Of je nu een baan zoekt, een persoonlijk blog hebt, artikelen schrijf in bladen, een LinkedIn en Facebook pagina hebt. Vaak heb je dan een goede profielfoto nodig om jezelf te presenteren.

Ook de “Wie is wie” pagina van een bedrijfswebsite ziet er strakker uit als medewerkers op een professionele manier aan (potentiële) klanten worden voorgesteld. Het komt wat minder vaak voor, maar ook de zogenaamde interne “smoelenboeken” worden beter “leesbaar” met een goede profielfoto. Het wordt vaak onderschat, maar de eerste indruk is erg belangrijk. Je krijgt vaak maar één kans.

Gebruik je nu nog steeds de foto waar je samen met je kinderen in een zwembad in Spanje zit, een gezellig fotootje samen met kat of hond of erger nog: helemaal geen foto, dan is het echt de hoogste tijd dat je hieraan iets doet. Laat een professionele profielfoto maken.

Lees het blog van Eric van Hall van Mediaweb.nl eens. Dan weet je exact waarom een goede professionele profielfoto belangrijk is. Reserveer onderaan de optie die bij je past.

Voorbeelden van zakelijke portret en profielfotografie

Prijslijst zakelijke portret en profielfotografie

Uiteraard kan ik ook grote groepen individuele medewerkers fotograferen. Ik ben gewend om daarvoor planningen te maken, zodat uw medewerkers bij u op het bedrijf/kantoor gefotografeerd kunnen worden, zonder dat het te veel tijd kost. Ook is het dan mogelijk om medewerkers die niet op het bedrijf/kantoor aanwezig kunnen zijn een afspraak in mijn studio te laten maken, zodat ze zelf kunnen bepalen wanneer het hun schikt.

Wil je met het bedrijf naar mijn studio komen? Dat kan voor niet al te grote groepen ook. Of u heeft een bedrijfsuitje gepland. Voorafgaand op de foto? Dat kan! Stuur me een berichtje met je wensen en ik maak een passende prijs.

1 PERSOON

€ 45 

PROFIELFOTO STUDIO

30 minuten portret fotografie in de studio*

1 keer van kleding wisselen

1 bewerkt foto bestand in kleur en zwart/wit in een geschikte/gewenste resolutie

1 PERSOON

€ 85

PROFIELFOTO LOCATIE

30-60 minuten portret fotografie bij u op locatie*

1 keer van kleding wisselen

1 bewerkt foto bestand in kleur en zwart/wit in een geschikte/gewenste resolutie

*Bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW en indien ik op locatie werk exclusief reiskosten

Comments are closed.