Schoolfotografie Hip Fris Spontaan Zeeland | Eric Konings Fotografie

Hippe schoolfotografie? Boek nu!

Bent u op zoek naar een nieuwe schoolfotograaf? Een schoolfotograaf die spontane foto’s maakt? Een fotograaf die aandacht besteed aan de broertjes en zusjes foto’s alsof het een familieportret is. Die schoolfoto’s schoolfotografie maakt met een hippe en frisse uitstraling? En waarbij ouders de foto’s ook volledig buiten school om online kunnen bestellen, zonder gedoe en contant geld?

Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik maak schoolfotografie alsof het studioportretten zijn. Spontaan, ontspannen en hip en tegen een fris witte achtergrond. Met als uitgangspunt dat het voor ieder kind een fantastische belevenis is, zodat ze leuk en spontaan op de foto staan.

Een totaal andere schoolfoto. Een schoolfoto die tevens geschikt is om te gebruiken in uw leerlingvolgsysteem of op schoolpasjes. Dus ook geschikt voor het voortgezet onderwijs. Ik fotografeer op het kinderdagverblijf, de peuterspeelzaal, de basisschool en op het voortgezet onderwijs. Laten we een afspraak maken! Ik ben benieuwd naar uw verhaal

 

 

 

Comments are closed.