fbpx

Fotopakketten als aanvulling op de shoot

Collage Familieportret Fotografie ZeelandWe besteden samen behoorlijk wat tijd en aandacht aan de shoot. Daarom is het zonde om niets met de foto’s te doen en ze alleen op je computer of telefoon laten staan. Is het niet veel leuker om er bijvoorbeeld een aantal aan de muur te hangen? Bijvoorbeeld in kleine fotolijstjes of op canvas, aluminum of acryl? Tegenwoordig kan je zelfs op hoogglans metaal printen. Dat ziet er ook fantastisch uit.

We maken natuurlijk meer dan 1 foto. Je kunt ook aan een collage van de leukste foto’s denken (zie voorbeeld hiernaast) die je bijvoorbeeld als 1 foto inlijst of verwerkt als een IXXI. Of je gebruikt een aantal foto’s in je familiealbum. Of bestel het album pakket, waarbij ik je een precies op jullie wensen gemaakt fotoalbum lever. Het maken van een collage is bij de prijs inbegrepen.

Uiteraard is het ook mogelijk om per foto 1 fotoproduct te kiezen. Als je maar 1 of een paar foto’s uit de shoot wilt gebruiken is dat vaak voordeliger. Je kunt fotoproducten eenvoudig bestellen vanuit je persoonlijke digitale fotoalbum waarin ik de foto’s aan je presenteer.

Om om het geheel bij je budget te laten passen, lever ik, als aanvulling op de shoot, standaard fotopakketten. Een aantal ervan staan hieronder vermeld. Handig bijvoorbeeld als je met de gehele familie op de foto gaat en achteraf niet voor verrassing wilt komen te staan. Staat het gewenste pakket er niet bij, laat dat dan even weten dan stel ik er specifiek één voor je samen en spreken we een vaste prijs af.

RESERVEREN | PORTFOLIO | PRIJSLIJST

Smaak en aandacht

Geen van de foto’s op mijn website zijn zo uit mijn camera gekomen. Ik maak vooraf een selectie van de beste foto’s van de shoot en bewerk ze met smaak en aandacht. Als ik digitale fotobestanden lever, krijg je dus geen onbewerkte ruwe camera bestanden. Daarom zijn de aantallen foto’s bij mij vaak lager dan elders. De bestanden die ik je lever zijn direct geschikt voor het maken van een wanddecoratie (canvas, hout, acryl, glas, aluminium enz) fotoprints (van klein tot heel groot) of voor gebruik in een digitaal fotoalbum. Ongeacht welke leverancier je kiest. Dus je hoeft zelf niet aan de slag en je krijgt de beelden precies zoals ik ze bedoeld hebt.


Kies je pakket

Foto bestanden HR*

Fotoprints klein

Fotoprints groot

Wanddecoratie

Your Text

Your Text

DIGITAAL 1

€ 125 

DIGITAAL PAKKET

3 tot 6 digitale foto bestanden*  

+ De gekozen bestanden geschikt voor de sociale media (vrij van watermerk)

>6 extra bestanden € 7,50 per stuk
DIGITAAL 2 

€ 150

DIGITAAL PAKKET 

 7 tot 12 digitale foto bestanden*

+ De gekozen bestanden geschikt voor de sociale media (vrij van watermerk)

>12 extra bestanden € 5 per stuk 
Populair

BASIS

€ 245 

FOTOPAKKET

Max. 12 digitale foto bestanden*

+ De gekozen bestanden geschikt voor de sociale media (vrij van watermerk)

>12 extra bestanden € 5 per stuk

2x fotoprint 13x13(19) cm

1x fotoprint 20x20(30) cm

Foto op canvas of aluminium 30x40 cm

GROOT

€ 295

FOTOPAKKET

Alle bewerkte foto bestanden*

+ De gekozen bestanden geschikt voor de sociale media (vrij van watermerk)

3x fotoprint 13x13(19) cm

2x fotoprint 20x20(30) cm


Foto op canvas of aluminium 40x60 cm

Populair

ALBUM

€ 345

ALBUMPAKKET

Alle bewerkte foto bestanden*

+ De gekozen bestanden geschikt voor de sociale media (vrij van watermerk)

1x fotoalbum 15x15 cm - 12 pagina's

Volledig met de hand gemaakt

Uitgevoerd in kunstleer of linnen

Echte foto prints

* Bewerkte en geoptimaliseerde bestanden. Geleverd in de hoogst mogelijke resolutie in RGB/JPEG en vrij van watermerk

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW, mijn geïnvesteerde tijd, mijn in ruim 30 jaar opgebouwde vakkennis, de zorgvuldige nabewerking van ieder foto en verder wat in bovenstaande prijstabel vermeld staat. Op al mijn foto’s berust het auteursrecht. Alle leveringen van Eric Konings Fotografie geschieden volgens de Algemene Voorwaarden van DuPho, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam onder nummer 78/2005. De tekst kunt u hier lezen. Alle genoemde acties staan los van elkaar en worden niet met elkaar verrekend. Bovenstaande prijslijst is uitsluitend voor familieportretten. Voor zakelijke en overige portretfotografie geldt prijs op aanvraag. Mijn prijzen worden indien noodzakelijk jaarlijks geïndexeerd.

Comments are closed.