fbpx

Wolphaartsdijk – Een tijdsbeeld

EKF_FB-2

Ik ben in januari 2014 begonnen met een tijdsbeeld te maken van Wolphaartsdijk en zijn bewoners. Ik wilde dit al heel lang, alleen nu is het juiste moment aangebroken.

Dit tijdsbeeld bestaat uit portretten van bekenden en minder bekende inwoners van Wolphaartsdijk. Maar ook beelden van alledaagse dingen, zoals koningsdag, in de straat, op school, op de vereniging, naar de kerk, op het land, naar de winkel enz. Kortom een sfeerbeeld van zaken zoals u en ik ze regelmatig tegenkomen, waarin de inwoners van Wolphaartsdijk centraal staan. Herkenbaar en leuk om naar te kijken en sfeervol vastgelegd.

Een document dus. Wat (hoop ik) over 20 tot 30 jaar laat zien hoe het toen was. Net zoals ik nu naar foto’s kan kijken van 20 tot 30 jaar geleden. Voorlopig alleen te bekijken via Facebook en mijn website. Later wellicht via andere media. Veel kijk plezier.

Met vriendelijke groet,

Eric Konings.

[easymedia-gallery med=”5110″ style=”light” filter=”1″]

Comments are closed.