fbpx

Workshop gebruik digitale camera

Hoe ga ik om met mijn digitale camera?

Photowalk Foto workshop Zeeland Eric Konings FotografieWorkshop gebruik digitale camera. Hoe haal ik het maximale uit mijn digitale camera. Wanneer gebruik in een telelens en wanneer juist niet. Wat is Av en Tv en M en B? Wat is Witbalans en ISO? Wat is een diafragma en een sluiter. Wat is scherptediepte en vooral, wat kan ik ermee. Kortom een workshop waarbij ik heel praktisch in ga op het gebruik van je digitale camera met één doel: betere foto’s maken.

Voor wie is deze workshop bedoeld

De workshop gebruik digitale camera is bedoeld voor de fotografie liefhebber. Laagdrempelig en helder uitgelegd. De workshop bestaat uit twee avonden. De eerste avond behandelen we de basis van de fotografie en doen zelf kleine praktijkopdrachten (met eigen camera). Op de tweede avond gaan we met elkaar op pad in de omgeving van Wolphaartsdijk en brengen we het geleerde in de praktijk.

Waar en wanneer

De workshop wordt op woensdagavonden gehouden en start in mijn studio te Wolphaartsdijk. Wellicht overbodig om te vermelden; een theorieavond valt altijd vóór een praktijkavond. Neem een kijkje in de kalender voor de beschikbaarheid.

Schrijf je nu in!

Deelname kost € 49,-  Inclusief een eenvoudig naslagwerkje, onbeperkt koffie, thee en een koekje en vooral veel gezelligheid. Wil je deze workshop volgen? Schrijf je hieronder dan snel in!

This form does not exist

Comments are closed.