Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Een zomer familie portretten

De zomer van 2016 was mooi. Qua weer zeker. En dat was te merken ook. Ik heb dan ook weer heel veel families blij mogen maken met een ontspannen familieportret. Talloze keren ben ik naar het strand, de duinen of het bos gereden om terug te komen met prachtige foto’s van prachtige mensen. Soms een nat pak gehaald en mijn broekzakken vol met zand (alles voor de perfecte foto) 🙂 Bedankt iedereen voor het vertrouwen. Het was weer leuk en kan niet wachten op de zomer van 2017.

Op het moment dat ik dit schrijf, is de herfst echt ingetreden. De bladeren vallen van de bomen. Op locatie portretten maken kan nog steeds natuurlijk, alleen zijn we wat meer afhankelijk van het weer. Wel mooi hoor in zo’n herfst decor. Bij slecht weer gaan we uiteraard naar een binnenlocatie of naar mijn studio. We laten ons door het weer niet tegenhouden natuurlijk. En de grootte van de groep maakt mij echt niets uit!

Ook een keer op de kiek met de familie, broer of zus, vriend en vriendin of in een andere setting? Bel of mail me een keer en hou Facebook en je mailbox in de gaten voor de najaars en kerstacties die weer op stapel staan. Tot snel!Res_Port

Familie Portret Zeeland Familie Portret Zeeland Familie Portret Zeeland Familie Portret Zeeland Familie Portret Zeeland Familie Portret Zeeland Familie Portret Zeeland Familie Portret Zeeland Familie Portret Zeeland Familie Portret Zeeland Familie Portret Zeeland

Comments are closed.