Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie en productfotografie of een zakelijk portret? Wij zijn een fotostudio voor professionele fotografie gevestigd in Zeeland. Bij ons kunt u terecht voor bedrijfsfotografie en veel andere soorten fotografie. Zakelijke fotografie omvat vele richtingen en specialismen: portretfotografie, profielfoto’s, food fotografie, productfotografie, reclamefotografie, bedrijfsreportages.

Bruidsfotograaf Zeeland

Eric Konings Fotografie is een fotostudio voor professionele fotografie in Zeeland. We houden ons bezig met bedrijfsfotografie en productfotografie. We maken communicatieve creatieve foto’s voor gebruik in brochures, folders, jaarverslagen, websites en voor gebruik op social media.

Zelf doen?

Het is tegenwoordig erg makkelijk en – uit kosten overweging – in sommige gevallen zelfs een logische keuze om zelf de digitale camera ter hand te nemen. Laten we eerlijk zijn, de digitale camera is overal. Maar een goede creatieve communicatieve foto wordt niet bepaald door het type digitale camera/telefoon.

Licht en Compositie

Voor het maken van goede communicatieve bedrijfsfotografie en productfotografie gaat het om meer. Het doel waarvoor we gaan fotograferen (de toepassing) en uiteindelijk compositie en licht. Die twee zijn natuurlijk het allerbelangrijkste.

Productfotografie Zeeland
Professionele aanpak

Een professionele aanpak. Daar staan wij voor. We gebruiken bij het maken van het beeldmateriaal daarom professionele apparatuur. Maar we beseffen ook dat de apparatuur slechts een hulpmiddel is, waarmee we alleen de noodzakelijke technische kwaliteit kunnen waarborgen.

de juiste sfeer

Aandacht, geduld, het maken van de juiste sfeer door gebruik te maken van het mooiste licht en de perfecte compositie. Die combinatie levert de mooiste foto’s. Dat is wat u van ons mag verwachten.

“Alles onder 1 dak”

Voor een project waarbij veel grafische disciplines nodig zijn, werk ik samen met een grafisch ontwerper, copywriter en een web designer. We verzorgen het complete eindproduct. Uiteraard in nauw overleg met u.

Productfotografie

Ieder product zijn eigen aandacht

Bij bedrijfsfotografie en productfotografie is logistiek doorslaggevend voor een betaalbaar en kwalitatief resultaat. Het gaat meestal om meerdere tot honderden producten en een paar minuten extra of minder per foto hebben dan ook veel invloed op de kosten en de kwaliteit. Maar ook een enkel product/machine of innovatie verdient professionele visuele aandacht

High End Productfotografie Zeeland

Niet ieder product kan op dezelfde manier (met hetzelfde licht) gefotografeerd worden. Iedere product soort eist zijn eigen manier van fotograferen. Daarnaast is het ook vaak zo dat naast een volledige afbeelding ook detail opnamen nodig zijn. Of u wilt een 360 graden view van het product of een interieur.

We hechten er veel waarde aan om vooraf met u te inventariseren. Er is veel te bespreken. Het kennismakingsgesprek kijken we hoe we u kunnen helpen met bedrijfsfotografie en productfotografie. U vertelt uw verhaal en ik het mijne. Laten we een keer een kop koffie drinken. Ik kijk er naar uit.

Afspraak maken?

Portfolio bedrijfsfotografie

Zie hieronder een greep uit foto’s die ik maakte voor diverse opdrachtgevers