Eric Konings

PROFESSIONEEL FOTOGRAAF

Leuk dat je kennis met me wilt maken. Welkom. Mijn naam is Eric Konings. Professioneel Award winning fotograaf. Allround fotograaf. Al meer dan 30 jaar. Met passie voor het creëren van beeld. Met een eigen stijl.

In 1984 afgestudeerd als fotograaf aan de School voor Fotografie in den Haag. Vanaf dat moment werkzaam in de commerciële bedrijfsfotografie, reclamefotografie, portretfotografie en bruidsfotografie

Afspraak maken?
Eric Konings Fotografie
Eric Konings

Het begin

Direct na mijn studie gestart als allround fotograaf, portret fotograaf en bruidsfotograaf in Veldhoven. Bij Fotostudio Bas Bakermans. Daarna heb ik mijzelf verder ontwikkeld bij Delta Reclamestudio in Eindhoven. Deze periode kenmerkt zich door de vele product, food en model shoots met collega Ronald van der Heijden

Veel bedrijfsfotografie voor bedrijven als de Lampenier, V&D, Edah, Philips, Volvo Cars, Bavaria. Maar ook de vele bruidsreportages als bruidsfotograaf, familieportretten als portretfotograaf en fotografie op locatie of in de studio voor particulieren, bedrijven en vele reclamebureaus als bedrijfsfotograaf

Eigen bedrijf

Na lang voor verschillende studio’s te hebben gewerkt, waar ik een brede ervaring heb opgedaan en een korte carrière in het bedrijfsleven, ben ik in 2010 mijn eigen fulltime fotografie bedrijf gestart. En heb ik me gevestigd als professioneel fotograaf. En daar ben ik nog steeds hartstikke trots op!

Allroud fotografie bedrijf

Mijn werkterrein is allround. Je kunt bij mij terecht voor bedrijfsfotografie, portretfotografie en bruidsfotografie. Maar ook architectuurfotografie (interieurs en exterieurs) en food fotografie wil ik graag voor je verzorgen. Dus kom maar op!

Allround fotograaf
Allround fotograaf

Studio

Ik werk als allround fotograaf vanuit Wolphaartsdijk (nabij Goes). Ik heb een ruime studio in de voormalige slagerij van de familie Krijger. Ik werk ook op locatie. In mijn vrije tijd, vind ik het leuk om het Zeeuwse landschap en het dorp waarin ik woon te fotograferen. Maar ik kan ook goed de hele dag “pielen” in de studio met een een glas water en een ijsblokje. Of klussen in ons huis, vinyl plaatjes draaien en gezellig uit eten gaan.

KOP KOFFIE DRINKEN?

Het lijkt me leuk eens met elkaar van gedachten te wisselen over de visualisatie van uw ideeën. Laten we een keer een kop koffie drinken. Dan vertel ik de rest van mijn verhaal. Ik ben benieuwd naar dat van jou.

Afspraak maken?