Familie fotoshoot in Zeeland

Een familie fotoshoot in Zeeland. Op locatie, op het mooie Zeeuwse strand, aan het Veersemeer of een familieportret in de studio in Zeeland. Een familieportret op het strand in Zeeland, in het bos, een mooi stads of dorpsdecor. Tijdens je vakantie of de jaarlijkse familiedag?

fotoshoot in zeeland
Famlilie Fotoshoot in Zeeland

Voor een familie fotoshoot in Zeeland op het strand, fotograferen we naast de groepsfoto ook iedere andere combinatie. Bij een familie fotoshoot in Zeeland geldt dus ook dat de kleinkinderen samen met oma en opa, alle broers en zussen, ieder gezin apart op de foto gaan

En heb je andere wensen? Het kan vrijwel allemaal. We nemen er ruim de tijd voor. De beschikbare tijd is hierbij de leidraad. Wil je het anders aanpakken? Dat kan uiteraard ook. Ik pas het graag aan je persoonlijke wensen aan.

Grote groepen

De groepsgrootte is vrijwel onbeperkt! Het aantal personen maakt niet uit. Een familie fotoshoot in Zeeland is naast kleinere groepen ook uitermate geschikt voor grote groepen.

Slecht weer?

We bespreken vooraf wat je verwacht van de familie fotoshoot in Zeeland, zodat we samen heel goed weten wat we willen. Maar ook wat niet. Op locatie is het tijdstip van fotograferen erg belangrijk. En niet te vergeten het weer. Daarom mag je bij mij altijd een back-up afspraak vastleggen. Dat kost niets extra’s.

Familieportret in de studio

Wil je liever in de studio? Ook dat kan natuurlijk. Bij een familie fotoshoot in de studio is de groepsgrootte ook vrijwel onbeperkt. Je kunt er makkelijk met 7 a 8 personen tegelijk op de foto. Bij grotere groepen maak ik een zogenaamde samengestelde foto. Ik fotografeer jullie in kleine groepjes en monteer die later tot 1 groep. Voordeel hiervan is, naast de grote mate van flexibiliteit, dat je ook niet allemaal gelijktijdig in de studio moeten zijn.

Familieportret in de studio Zeeland

Zo kan ieder gezin zijn eigen afspraak maken voor een familie fotoshoot in de studio. Naast dat ik de foto voor de grote groep maak, kunnen jullie als gezin uiteraard ook op de foto. Maar ook bijvoorbeeld de kinderen apart of samen met oma en opa. Iedere combinatie is mogelijk.

Na de shoot

De door mij geselecteerde en geoptimaliseerde foto’s van de familie fotoshoot in Zeeland of de familie fotoshoot in de studio, kan je online bekijken en zijn leverbaar in oneindig veel uitvoeringen. Naast digitale hoge kwaliteit fotobestanden kan je alle moderne fotoproducten, zoals foto’s op hout, acryl en aluminium online bestellen en worden in professionele kwaliteit geleverd.

Informatie over de mogelijkheden en prijzen van een fotoshoot in Zeeland vindt je op mijn speciale boekingssite www.boekjeshoot.nl. Je kunt me natuurlijk altijd even bellen of mailen.

Boek en shoot

Portrait Photo Awards

In ben lid van de Portrait Photo Awards familie. Een wereldwijde communitie van portretfotografen. We dagen ons zelf maandelijks uit om de beste te in ons vak te zijn. Op die manier waarborgen we top kwaliteit, zodat klanten weten dat ze met echte professionals in zee gaan. Iedere maand wordt er een selectie gemaakt van de ingezonden portretfoto’s door de leden. De winnaars ontvangen maandelijks een award

Selected for the 94th collection
SELECTED FOr THE 95TH COLLECTION
SELECTED FOR THE 96TH COLLECTION
SELECTED FOR THE 97TH COLLECTION
SELECTED FOR THE 98TH COLLECTION

Portfolio portretfotografie

Prijslijst portretfotografie

Hieronder de prijslijst voor een familieportret in Zeeland. Klik je op “Info en reserveren” dan wordt je doorgestuurd naar naar mijn boekingssite www.boekjeshoot.nl waar je alle details van een familieportret in Zeeland leest.

STUDIO PORTRET

1-3 PERSONEN
vanaf

€ 69

  • Max. 60 minuten portretfotografie in mijn studio in Wolphaartsdijk
  • Extra personen en kleine huisdieren eenvoudig bij te boeken
  • Zorgvuldig uitgezochte en bewerkte foto’s en gepresenteerd in een persoonlijk fotoalbum (ook om te delen met je familie en vrienden)
  • We fotograferen in iedere gewenste samenstelling
Boeken

LOCATIE PORTRET

1-3 PERSONEN
vanaf

€ 129

  • Familieportret op het strand, de duinen, het bos of de stad (op de mooiste locaties van Zeeland)
  • Geschikt voor groepen van vanaf 3 personen. Extra personen eenvoudig bij te boeken. Aantal personen onbeperkt
  • Max. 120 minuten. Afhankelijk van de grootte van de groep
  • Zorgvuldig uitgezochte en bewerkte foto’s en gepresenteerd in een persoonlijk fotoalbum (ook om te delen met je familie en vrienden)
  • Inclusief reiskosten binnen Zeeland
  • We fotograferen in iedere gewenste samenstelling
Boeken