Bruidsfotografie Buidsfotograaf Zeeland | Eric Konings Fotografie

Eric Konings Fotografie

Ik ben Eric Konings. Vakfotograaf Bruidsfotograaf Bedrijfsfotograaf. Al ruim 30 jaar. Met passie voor het creëren van beeld.  Met een eigen stijl. Ik ben in 1984 afgestudeerd als vakfotograaf aan de School voor Fotografie in den Haag. Vanaf dat moment ben ik actief als commercieel vakfotograaf, bruidsfotograaf, trouwfotograaf, schoolfotograaf, portretfotograaf, reclamefotograaf. In die periode heb ik de meest uiteenlopende onderwerpen voor mijn camera gehad.

Ik ben mijn fotografie loopbaan in Veldhoven begonnen als bedrijfsfotograaf. Ik heb gewerkt bij Bas Bakermans Fotostudio als bedrijfsfotograaf en bruidsfotograaf. Daarna ben ik naar Delta Reclamestudio in Eindhoven gegaan. Deze periode kenmerkt zich door de vele product, food en model sessies met collega Ronald van der Heijden. Veel bedrijfsfotografie voor bedrijven als de Lampenier, V&D, Edah, Philips, Volvo Cars, Bavaria enzovoort.

Maar ook de vele bruidsreportages als bruidsfotograaf, (familie)portretten en fotografie op locatie of in de studio voor particulieren, bedrijven en vele reclamebureau’s. Na heel lang voor verschillende studio’s gewerkt te hebben, waar ik een heel brede ervaring heb opgedaan en een korte carrière in het bedrijfsleven, heb ik in 2010 mijn eigen full-time fotografie onderneming kunnen starten. En daar ben ik hartstikke trots op!

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan zal ik maar zeggen. Mijn werkterrein is allround. U kunt bij mij terecht voor bruidsfotografie, portretfotografie, schoolfotografie, bedrijfsfotografie, studiofotografie en ik geef workshops.

Als bruidsfotograaf werk vanuit het mooie Wolphaartsdijk (nabij Goes) in de provincie Zeeland en heb ook een mobiele studio die overal snel op te bouwen is. Ook bij u thuis of bij u op het bedrijf. Ik heb ook een ruime studio in Wolphaartsdijk. In de voormalige slagerij van de familie Krijger. Ik nodig u alvast uit om een kijkje te nemen in mijn portfolio. Uiteraard wordt dit regelmatig uitgebreid met actuele nieuwe beelden. Wellicht dat het u aanleiding geeft om eens met elkaar van gedachten te wisselen over de visualisatie van uw ideeën. Ik ben benieuwd naar uw reactie(s).

Met vriendelijke groet,

Eric Konings

 

Comments are closed.