Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Portretfotografie

Mensen zoals ze zijn in al hun schoonheid en spontaniteit. Dat wil ik laten zien. Zo maak ik een Familieportret. Ik maak portretten die dicht bij uzelf staan. Uniek, spontaan en vooral ontspannen. Portretten van uzelf, uw kinderen, uw familie of een zakelijk portret. Op locatie of in mijn studio.

  • Wil je een keer een spontaan (familie)portret? Of een mooi en stijlvol zakelijk portret? Bijvoorbeeld een portret van de hele familie voor je ouders, waarbij de grootte van de groep (grote groepen) niet uit maakt. Of een portret in de studio of op locatie van de kinderen voor de verjaardag van oma. Of hun trouwdag. Of met je vriendinnen ter gelegenheid van een vrijgezellenfeest of zomaar. Ook leuk is met al je vriendjes en vriendinnetjes op de foto tijdens je verjaardagsfeestje. Helemaal te gek: een groep 7 en 8 modellen-shoot Kort om! Gelegenheden genoeg om eens een spontaan (familie)portret te laten maken.

    Dat kan uiteraard in mijn studio, maar op locatie gaan we natuurlijk ook! Heel leuk bij grote groepen. Bijvoorbeeld naar het strand of op een andere mooie locatie, stad of dorp. Maar ook als je met z’n tweeën een romantische love-shoot wilt.

  • Nadat je hieronder (oranje button) aangegeven hebt dat je graag een portret door mij wilt laten maken, neem ik contact met je op. We maken afspraken wat je precies wilt. Ik fotografeer desgewenst in verschillende samenstellingen. De beschikbare tijd is hierbij de leidraad. Dat betekent dat je bijvoorbeeld met de hele familie op de foto gaat, maar dat er ook ruimte is om de kinderen of de afzonderlijke families te fotograferen. Zoals gezegd is het aantal combinaties is afhankelijk van de beschikbare tijd. Wil je het anders aanpakken: dat kan uiteraard ook. Ik pas het graag aan je persoonlijke wensen aan.

    De door mij geselecteerde en geoptimaliseerde foto’s kan je online bekijken en zijn leverbaar in oneindig veel uitvoeringen. Wil je in plaats van een canvas doek een ingelijste foto? Geen probleem. Alle moderne fotoproducten, zoals foto’s op hout, acryl en aluminium zijn online te bestellen en worden in professionele kwaliteit geleverd. Maar denk ook eens aan een familiealbum. Kijk eens in mijn portfolio hieronder om ideeën op te doen en reserveer vrijblijvend een datum en tijdstip.

  • Voor zakelijke klanten maak ik portretten op locatie of in de studio. Denk bijvoorbeeld eens aan professionele profielfoto’s ten behoeve van de sociale media waarop u actief bent. Of voor uw bedrijfswebsite, een jaarverslag, of een intern ‘smoelenboek’ en advertorials.

    Ik maak ze eventueel in uw vertrouwde omgeving of bouw (indien noodzakelijk) een mobiele studio op binnen uw bedrijf/organisatie. Het kan ook buiten kantoortijd bijvoorbeeld bij mij in de studio. Bel of mail me eens voor de mogelijkheden en een passende offerte.

  • Heel leuk om weg te geven ter gelegenheid van een bruiloft of jubileum. Of voor een verjaardag. Bedenk het maar. De cadeaubon is leverbaar in verschillende waarden, zodat u zelf de hoogte van het bedrag kunt samenstellen. Leuk om te geven en te krijgen. Cadeaubonnen zijn te gebruiken voor verschillende soorten fotoshoots. Cadeaubonnen bestel je hier!

 

 

 

Comments are closed.